Luchthapper monteren

Uit Tomoswiki
Versie door Tomosadmin (overleg | bijdragen) op 2 jul 2009 om 21:18 (Nieuwe pagina aangemaakt met 'mede tomosforummers 8) ik heb wat op me tomos geprobeert te maken en het is gelukt. een vriend van me heeft op ze scooter een luchthapper, zown ding kost nog niet ee…')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springenNaar zoeken springen

mede tomosforummers 8) ik heb wat op me tomos geprobeert te maken en het is gelukt.

een vriend van me heeft op ze scooter een luchthapper, zown ding kost nog niet eens 10euro. ik vond dat ding altijd mooi en wou er altijd al een graag op me tomos hebben. ik heb dus een luchthapper gekocht en pas gemaakt op me ontstekingsdeksel. ik weet niet of het al is eerder is gedaan maar ik zal uitleggen hoe ik de kap erop heb gemaakt. dit is de luchthapper die ik heb gebruikt. http://i25.tinypic.com/2z4inet.jpg ik heb van de onstekingdeksel het uitstekende rondje waar tomos op staat eraf gezaagt. http://i27.tinypic.com/349534m.jpg dit hou je dan over :P en toen moest ik de ring van de luchthapper eraf zagen omdat die te breed voor mijn kapje was anders had ik hem met gewoon met een boutje en een moertje kunnen vastzetten op me onstekingdeksel. http://i25.tinypic.com/2u7u1iw.jpg dit is wat ik van de luchthapper heb afgezaagt. dus toen paste het goed op elkaar en heb ik het eerst met een lijmpistool vastgezet. dit was niet zo sterk dus heb ik rondom kent gesmeerd. toen heb ik voor de look nog aan de buitenkant gepoleyestert en goed opgeschuurd. toen in de spuitplamuur gezet. ik ga er ook nog race gaas achter doen. dit is het geworden. http://i32.tinypic.com/iwpv8i.jpg http://i25.tinypic.com/11raoaw.jpg http://i32.tinypic.com/dyqidf.jpg en een totaal plaatje van hoe het eruit zit op me tomos http://i28.tinypic.com/2d7en43.jpg ik vind het erg mooi geworden.

laat weten wat jullie ervan vinden :)

Het bovenstaande artikel stond eerst op het Forum, deze pagina is automatisch gegenereerd naar wiki opmaak. Voel je vrij om de pagina aan te passen.